Ako se često budite između 3 i 5 ujutro, viša sila vam poručuje važnu stvar! A buđenje tačno sat poslije ponoći je upozorenje
Breaking News

Ako se često budite između 3 i 5 ujutro, viša sila vam poručuje važnu stvar! A buđenje tačno sat poslije ponoći je upozorenje

Da li ste često budni, možda čak i svake noći, od 3 do 5 sati ujutro? Uprkos konzumiranju minimalne količine hrane i pića prije spavanja, san vašeg tijela je neobjašnjivo prekinut poremećajem. Iza ove pojave stoji izvanredan i gotovo nezamisliv razlog. Bez vašeg znanja, vaše tijelo komunicira s vama, signalizirajući da buđenje u ovom određenom trenutku označava osnovnu zabrinutost ili teret koji žudite da ublažite, ali niste sigurni u način da to postignete. Nalet energije koji potiče iz pluća i prateći osjećaj tuge služe kao katalizatori za ovo buđenje.

Ako otkrijete da se probudite odmah nakon prvog sna i da se nosite sa povišenim nivoom stresa i simptomima anksioznosti, može biti korisno da uključite različite prakse kao što su meditacija, podsticanje pozitivnih misli, učešće u tehnikama opuštanja i integrisanje vežbi istezanja u svoju rutinu. Ove aktivnosti mogu pomoći u vraćanju osećaja smirenosti i omogućavanju mirnijeg sna.

Razdoblje između 1 i 3 sata ujutro – Tokom ovog vremena, često vas prati emocionalna težina, bilo da se radi o želji da date oprost ili da ga zatražite od druge osobe. Korištenje tehnika disanja može pomoći u održavanju mirnog mentalnog stanja.

Buđenje poslije 5 ujutro, pred zoru – Tijelo signalizira iznenadni porast energije koji potiče iz crijeva, podstičući osobu da se suoči i pronađe rešenje za bilo koju emocionalnu nevolju koja može da utiče na njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *