Radoš Bajić otkrio kolika mu je penzija: Šokirat ćete se kad vidite, a ovo je oaza mira u kojoj provodi penzionerske dane (Foto) %
Breaking News

Radoš Bajić otkrio kolika mu je penzija: Šokirat ćete se kad vidite, a ovo je oaza mira u kojoj provodi penzionerske dane (Foto)

Proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić, koji je imao veoma uspješnu i nadaleko priznatu karijeru, trenutno uživa u zasluženoj penziji. Privatni život Radoša Bajića izaziva značajno interesovanje, a on dosljedno iznosi iskrena razmišljanja o raznim izazovima i trijumfima sa kojima se susreo.

Pošto je u dužem periodu u penziji, Radoš Bajić je nedavno održao govor prilikom otkrivanja svoje monografije „Moj život – moja priča“, u kojoj je elokventno opisao svoju zapaženu 45-godišnju karijeru. Dok je prisustvovao događaju, iskoristio je priliku da se pozabavi svojim penzijskim problemima i neustrašivo je otkrio tačan iznos svojih prihoda od penzije.

Otkriće da Bajićeva penzija iznosi svega 42.000 dinara ostavilo je sve prisutne u nevjerici, jer su se mučili da shvate kako se nekome ko je toliko godina rada ostavio iza sebe mogao dodijeliti tako jadan iznos. Nakon toga, Bajićev izuzetan uticaj na kulturni pejzaž Srbije doveo je do njegovog uključivanja kao jednog od korisnika Nacionalne penzije. Uz dodatak državne penzije, glumac sada zajedno ima 106.730 dinara.

Sa velikim zadovoljstvom, glumac često izlazi na Instagram kako bi podijelio lične snimke, od kojih jedan bilježi spokojno dvorište njegove kuće u Beogradu. Ova oaza mira, obavijena živopisnim lišćem, donosi radost njemu i njegovim najmilijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *