Prvo Milan Stanković, a sad i Cecin bivši njegovim stopama: Bogdan Srejović traži mir.. (Foto)
Breaking News

Prvo Milan Stanković, a sad i Cecin bivši njegovim stopama: Bogdan Srejović traži mir.. (Foto)

Otvoreno priznajući svoju čvrstu vjeru, Bogdan Srejović značajan dio svog slobodnog vremena posvećuje istraživanju svetinja Srbije. Čini se da na svom Instagram nalogu bivši partner Cece Ražnatović slijedi korake Milana Stankovića, često objavljujući slike iz manastira.

U manastiru Bogdan Srejović traži utjehu i posvećuje se njegovanju vere. Sa ponosom priča o svojoj nedavnoj poseti uvaženoj Pećkoj Patrijaršiji. U društvu svoje devojke Jovane Ljubisavljević, koja neprestano ističe značaj njihove veze, često kreće na putovanja po svetim srpskim mjestima.

“Moja namjera u vezi je da izbjegnem gubljenje vremena. Kako se približavam svom 28. rođendanu, sasvim je prirodno da želim da ispunim svoje obaveze i majke i supruge. Ako okolnosti dopuštaju i tajming dođe na svoje mjesto, željno bih prihvatila priliku da kažem da i otkrijem radost unutar te zajednice.”

Uzimajući u obzir Bogdanovu veliku naklonost prema manastirskim ustanovama, velika je vjerovatnoća da će vjenčanje, ukoliko dođe do njega, biti održano u okviru jednog od najvećih i najprestižnijih srpskih manastira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *