Marija Šerifović žestoko napadnuta: "Štetiš bebi, baci to!" Izazvala lavinu komentara svojim potezom (Video)
Breaking News

Marija Šerifović žestoko napadnuta: “Štetiš bebi, baci to!” Izazvala lavinu komentara svojim potezom (Video)

Dok Marija Šerifović prihvata dragocjene trenutke provedene sa svojim sinom Mariom, preplavljena je neželjenim savjetima komentatora društvenih mreža o brizi i odgoju njenog novorođenog djeteta.

Na nedavnom videu koji je podijelila Marija, može se vidjeti kako pleše dok njena beba, udobno smještena u kengur nosiljci, mirno uživa u utješnom zvuku majčinog glasa i blagom ljuljanju. Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Prizor je duboko pogodio brojne pojedince, ostavljajući ih emocionalno slomljenim, dok su neki izrazili svoje nezadovoljstvo zbog prisustva nosiljke u videu i savjetovali Mariji da smanji glasnoću muzike iz brige za dobrobit djeteta.

“Prizor ovih improvizovanih nosača koji se koriste tokom večeri je zaista šokantan. Evidentno je da nisu kreirani sa namjerom da pruže optimalnu udobnost kako za bokove nositelja tako i za noge djeteta. Lično smatram da bi trebalo uvesti zabranu na ovo.”

“Iako shvaćam da moj savjet možda nije tražen, osjećam se primoranom da ponudim svoju perspektivu zasnovanu na ličnom iskustvu. Vjerujem da je nosiljka neprikladna za novorođenče zbog nemogućnosti da pravilno podupire glavu i ruke.” Ovo neki od komentara upućeni pjevačici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *