Evo kako je pokojni Marinko Rokvić podijelio imovinu: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta! (Foto)
Breaking News

Evo kako je pokojni Marinko Rokvić podijelio imovinu: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta! (Foto)

Marinko Rokvić, poznat po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti kao supružnik i roditelj, do svojih posljednjih trenutaka marljivo je brinuo o potrebama svoje porodice. Čak i kada je suočen sa mračnom stvarnošću svoje uznapredovale bolesti, njegove težnje za svojom decom prevazilazile su puke materijalne odredbe; čeznuo je da njihovi životi budu ispunjeni spokojem i jedinstvom.

Iznenađujuće, Marinko Rokvić je otišao sa ovog svijeta, a da nije ostavio ni svjedočanstvo svojih želja. U potrazi za pravdom, donio je odluku da na pravičan način podijeli imovinu između svojih sinova i doživotnog partnera, smatrajući to najpravednijim putem.

Pokazujući velikodušnost, nesebično je dijelio svu svoju imovinu, osiguravajući pravednu raspodjelu svog bogatstva i postignuća stečenih tokom prosperitetnog i zadovoljavajućeg profesionalnog putovanja.

U ovoj porodici svako dijete nije zakinuto ni po čemu, jer je svima pružena dovoljna količina naklonosti, pažnje i pravedne raspodjele imovine i finansijske podrške. Oporuka Marinka Rokvića smatrana je nebitnom u dinamici ovog domaćinstva.

Njegova supruga igra ključnu ulogu u negovanju snažne veze između braće, doslijedno podržavajući i ohrabrujući njihovu vezu. Osim toga, ona svim srcem grli Darija kao da je njen biološki sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *