Odlučili smo da se rastanemo: Miloš Biković se oglasio, podrška stiže sa svih strana
Breaking News

Odlučili smo da se rastanemo: Miloš Biković se oglasio, podrška stiže sa svih strana

Miloš Biković otkrio je da je izbačen iz treće sezone renomirane serije HBO-a “Bijeli lotos”. Ova odluka je uslijedila nakon pisma ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova.

“Budući da sam odrastao u ratom razorenoj zemlji, iz prve sam ruke iskusio razorne učinke sukoba. U dobi od 11 godina potražio sam utočište u skloništu, proživljavajući beskrajne dane i besane noći dok su moja domovina i rodni grad bili nemilosrdno bombardirani. Pusto razaranje kojem sam svjedočio u tim mračnim vremenima je nešto što nikada ne bih poželio nijednoj duši.

Sukobi i dalje nastaju svakodnevno diljem svijeta, a svaki je jedinstven na svoj način. Međutim, moja žarka želja je da ti sukobi prestanu i da ljubav pobijedi kao glavno načelo. Trenutno se nalazim u središtu namjernog i usredotočenog napora usmjerenog na moju diskreditaciju. Ova kampanja, vođena vanjskim silama, postavlja opasan presedan koji potkopava samu srž umjetničke slobode.

Nažalost, okolnosti izvan domene kulturnog utjecaja sprječavaju me da sudjelujem u ovom projektu. Čvrsto stojim u svojoj predanosti da ću podržati svoj integritet i odbijam podleći bilo kakvoj priči koja ga kompromitira.”

Miloš, iza kojeg stoji snažna mreža porodice i prijatelja, izražava zahvalnost svima koji su stali uz njega. Uz to, svojim kolegama želi uspješnu nadolazeću sezonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *