Rečeno i učinjeno! Dvije godine nakon raskida Ceca i Bogdan održali obećanje: Do kraja života... (Foto)
Breaking News

Rečeno i učinjeno! Dvije godine nakon raskida Ceca i Bogdan održali obećanje: Do kraja života… (Foto)

Prošlo je par godina od prekida Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića. Kako je vrijeme odmicalo, oboje su priznali ugodne trenutke koje su dijelili tokom svoje veze. U međuvremenu, Bogdan je ušao u novo partnerstvo sa Jovanom Ljubisavljević i čini se da je otkrio pravu sreću.

Enigma oko Cecinog emocionalnog stanja i dalje postoji, odražavajući neizvesnost koja je postojala pre njenog susreta sa Srejovićem. Iako su njihova zajednička sreća, česta putovanja i dokumentovana sjećanja na društvenim mrežama bili jasno vidljivi, konkretni razlozi zbog kojih su odlučili da se razdvoje ostali su privatna stvar poznata samo njima.

Nakon završetka romantične veze, postigli su zajednički dogovor da održavaju doživotno prijateljstvo. I tako je bilo. „Više nismo u vezi, ali ostaćemo prijatelji do kraja života”. Rečeno, učinjeno!

Uprkos nedostatku komunikacije nakon završetka romantične veze, slučajno su se susreli na brojnim javnim događajima. Dok je Srejović, koji je direktor restorana, imao priliku da prisustvuje događaju, Ceca je bila počastvovana kao specijalna gošća na zabavi koju su uveličali Novak Đoković i košarkaši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *