Niko nije očekivao da će se to desiti: Nakon decenije ljubavi brak Ane Ivanović i Bastijana na velikom testu
Breaking News

Niko nije očekivao da će se to desiti: Nakon decenije ljubavi brak Ane Ivanović i Bastijana na velikom testu

Iako je opštepriznato da nijedan brak nije besprijekoran, izvanredna zajednica između Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prkosi ovoj ideji.  Njihova ljubavna priča počela je dvije godine prije njihove predstojeće desetogodišnjice, kada su Ana i Basti krenuli na ljubavno putovanje.

Godine 2016. svoju su posvećenost zapečatili vjenčanim zavjetima i od tada su svoje živote posvetili njegovanju svoja tri sina. Od ovog ljeta će se upustiti u novi poslovni poduhvat, uronivši u carstvo uzgoja jabuke, vještinu kojom se otac proslavljene teniserke bavi već duže vrijeme.

Prije otprilike osam godina u Krčedinu je stekao ogromno zemljište od sto jutara, gdje svoje vrijeme i energiju posvećuje njegovanju obilnih plodova. Uključivanjem njegove kćerke Ane i zeta Bastiana u posao, ova investicija garantuje siguran i trajni tok prihoda za porodicu.

Uključivanje Ane i Bastiana uvodi zadivljujući element u njihovo učešće, posebno imajući u vidu Aninu posvećenost pridržavanju hranljivog režima ishrane, koji je savršeno u skladu sa njenim ličnim interesima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *