"Neću da im nosim žu-žu u pet ujutru!" Lidija Vukićević oplela po sinovima i snahama - bez dlake na jeziku!
Breaking News

“Neću da im nosim žu-žu u pet ujutru!” Lidija Vukićević oplela po sinovima i snahama – bez dlake na jeziku!

U iščekivanju nadolazećih uloga svekrve i bake, glumica Lidija Vukićević izražava oduševljenje jer su njezini sinovi Andrej i David procvjetali u izuzetne osobe, a ona ostaje čvrsto uvjerena da je rađanje djece samo radi ispunjavanja društvenih normi pogrešan način razmišljanja.

“Pojedinci koji žude za osjećajem zajedništva koji donose unuci često postavljaju ovakva pitanja. Ključno je da rađanje djece bude proizvod iskrene ljubavi, a ne reakcija na pritiske društva. Ovo objašnjava prevalenciju razvoda, budući da veze utemeljene isključivo na društvenim očekivanjima imaju tendenciju da se bore kada su suočene s neizvjesnostima i zahtjevima.”

Prema njezinim riječima, nada se da će nastaviti provoditi vrijeme sa svojim sinovima, snahom i unucima, ali će zadržati stil života na koji je navikla.

“Postati pretjerano angažirana svekrva nije moja težnja, gdje bih ja bila ta koja čuje njihovu snahu kako govori: “Hvala bogu da nam je tvoja majka donije žu-žu u pet ujutro!” Ne želim da im nosim žu-žu, ponudit ću pomoć bez pretjerivanja. Život sa svojim sinovima nije nešto što želim, jer je bitno za sve nas da zadržimo svoju individualnost. Moj cilj je da se osjećam opušteno u vlastitom domu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *