Desilo se brže nego što je iko planirao! Marijin sin upoznao najbitnijeg muškarca u svom životu: "Bilo je veoma emotivno"
Breaking News

Desilo se brže nego što je iko planirao! Marijin sin upoznao najbitnijeg muškarca u svom životu: “Bilo je veoma emotivno”

Popularna pjevačica je 2023. doživjela izuzetno divnu godinu, ostvarivši i lično i profesionalno ispunjenje. Uprkos neizbežnoj žrtvi sna koja dolazi kada je posvećena majka, ona pronalazi utjehu u društvu svog divnog sina Marija, koji odiše srećom i uživa u njihovom novom prebivalištu.

“U početku smo bile samo Verica i ja, jer sam odlučila da sve svoje slobodno vrijeme posvetim njemu. Ipak, postoje slučajevi kada mi je potrebna pomoć u svom poslu, i to je kada mi drugi pomognu. Šerifović je naglasila i opširno prikazala srdačan susret Maria i djeda Rajka. „Bilo je to veoma emotivno.”

Rajko Šerifović je bez ikakvog ustručavanja otvoreno prenio prvi šok i iznenađenje kada je saznao da mu je kćerka postala majka, iskreno iznijevši prve utiske, a iako je Marija zabranila Rajku da govori, on ne može obuzdati svoju silnu radost i osjeća neodoljivu želju da je iskaže.

U svom umu, on čvrsto vjeruje da je najuzvišenija osoba na Zemlji. Čisto oduševljenje koje Rajko doživljava proizlazi iz Marijinog gesta da ga kontaktira sa ciljem da upozna njeno dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *