Vjenčanica Lepe Lukić hit je i za današnje standarde, pogledajte samo: Isplivala jedina fotka vjenčanja pjevačice sa mužem kojeg je uhvatila u preljubi
Breaking News

Vjenčanica Lepe Lukić hit je i za današnje standarde, pogledajte samo: Isplivala jedina fotka vjenčanja pjevačice sa mužem kojeg je uhvatila u preljubi

Malo je poznata činjenica da je Lepa Lukić u svetu bračnu vezu stupila ne jednom, ne dva puta, nego tri puta. Njezin prvi brak dogodio se u nježnoj dobi, kada je svoj život spojila s Tomom Lukićem, koji je u međuvremenu napustio ovaj svijet. S tim čovjekom nosila je njegovo prezime kroz svoju slavnu karijeru u muzičkoj industriji.

U drugom poglavlju njezinog romantičnog putovanja izjavljivala je vječnu ljubav menadžeru Vladimiru Peroviću, da bi otkrila njegovu nevjeru. I konačno, njezino srce pronašlo je utjehu u zagrljaju Milana Milanovića s kojim je podijelila gotovo dva desetljeća života. Svaki od ovih muževa ostavio je neizbrisiv trag u životu renomirane pjevačice narodne muzike.

Ali, očito je da je tema njezine mladenačke ljubavi u njoj uvijek izazivala najgorke emocije. Prema pričanju Nade, bliske osobe od povjerenja kraljice narodne muzike, prvog supruga Lepe Lukić mučila je iscrpljujuća ljubomora. Prvi suprug Lepe Lukić nanio je duševne rane, ali to je nije spriječilo da ponovno ukaže povjerenje Vladi.

Odlučno je odbijala tolerirati bilo kakve negativne primjedbe o njemu, čvrsto ga braneći bez obzira na to je li to zaslužio ili ne. Nažalost, ta se odanost pokazala njezinom propašću jer ju je izdao, odnosno prevario, čemu je osobno svjedočila. Pogledajte vjenčanicu sa njihovog vjenčanja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *