Darko Lazić ima rođenog brata koji se također bavi pjevanjem: Svi kažu da je bolji frajer od njega, pogledajte ga (Foto)
Breaking News

Darko Lazić ima rođenog brata koji se također bavi pjevanjem: Svi kažu da je bolji frajer od njega, pogledajte ga (Foto)

Rijetki su svjesni burnih ljubavnih veza Darka Lazića, ali još manje znaju da njegov rođeni brat posjeduje sličnu draž i  talent. Dragan Lazić, Darkov mlađi brat, dijeli njegovu strast prema muzici, ali ne gaji aspiracije za velikom slavom.

Dragan je jednom prilikom izrazio svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u estradi u našoj zemlji. Izjavio je kako o njoj nema dobro mišljenje i smatra da mu nije potrebna njezina prisutnost u životu. Dragan je zadovoljan radom uz svoj bend, jer imaju oko 80 nastupa tokom godine, što smatra zadovoljavajućim brojem.

Uvriježeno je mišljenje da Dragan nevjerojatno sliči Darku, ne samo fizičkim izgledom, već i glasom. Lazić ima duboku vezu s bratom, zbog koje je uputio poziv Draganu da mu se pridruži kao specijalni gost na jednom od njegovih koncerata održanih u velikom “Sava centru” u Beogradu.

Na jednoj od fotografija koja kruži društvenim mrežama vidi se Dragana pored Darka sa zlatnom ogrlicom i tetovažama, dok oboje poziraju veselih lica, pogledajte i sami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *