Dok narod nema za hIjeba, oni se bahate skupocijenim autima: Evo kakve zvijeri voze članovi žirija Zvezda Granda - jedan član je izuzetak, vozi polovan raspadnut auto
Breaking News

Dok narod nema za hIjeba, oni se bahate skupocijenim autima: Evo kakve zvijeri voze članovi žirija Zvezda Granda – jedan član je izuzetak, vozi polovan raspadnut auto

Na samoj naslovnoj fotografiji možete da vidite Anu Bekutu i Mariju Šerifović, one su prve koje  ćemo u ovoj temi da komentarišemo jer one na snimanja emisije Zvezda Granda dolaze u novim automobilima, što su svi poečli komentarisati. Kako vidite u naslovu, komentari ljudi su bili slični “dok narod nema hIjeba da jede, oni se bahate sa svojim skupim automobilima”  – pisali su široke narodne mase.

BMW X5 M vozi Marija Šerifović, ona se sama počastila tako skupim automobilom, a on vjerovali ili ne košta preko 100.000 eura. Njena kolegica Ana je nešto skromnija, ali opet vozi novo auto, novu škodu koja nova košta do 30.000 eura.

Jedan član žirija se izdvaja kako smo napisali a to je Đorđe Dadiv koji je sebi kupio polovnog 0pela Insigniu , a kako saznajemo vrijednost se procijenjuje oko 10.000 eura. Moramo da kažemo da je jako skroman u usporedbi sa svojim kolegama. Marija kaže da voli skupa auta a neki nisu znali da su joj do sada 2 automobila ukradena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *