"Ti si jedna prostačina!" Neviđeni haos, brutalna svađa Saše i Snežane, pjevačica zapjenila: "Ko si ti da to pominješ javno?"
Breaking News

“Ti si jedna prostačina!” Neviđeni haos, brutalna svađa Saše i Snežane, pjevačica zapjenila: “Ko si ti da to pominješ javno?”

Moramo da kažemo kako je ona neko ko je godinama na sceni, svi znamo d aje i godinama fio Granda i do sada nije imala nijednu raspravu sa direktorom bivšim vlasnikom granda Popovićem. Kako po naslovu vidite sada je došlo do prvih nesuglasica između Snežane i Saše Popovića, sve zbog kilograma.

Dok je Marija pokušala da komentariše kandidata, došlo je do nekih riječi između njih, on je rekao kako ima viška kilograma, Snežana je bila vidno ljuta i pitala ga odakle njemu pravo da javno pominje njene kilograme,  a na sve to se kroz smijeh nadovezala ANa Bekuta koja je rekla kako gleda samo du’pe i lice.

Moramo da kažemo kako je zvezde granda jedna emisija zabavnog karaktera to je muzičko takmičenje koje ljud često gledaju kao rijaliti program, jer ima jako puno sukoba, što između sebe što sa kandidatima. Kojeg ste vi mišljenja kad je ovo takmičenje u pitanju? Pišite nam u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *