Samo što se saznalo da su zajedno: Djevojka Lazara Ristovskog objavila sretne vijesti, stižu čestitkesa svih strana (Foto)
Breaking News

Samo što se saznalo da su zajedno: Djevojka Lazara Ristovskog objavila sretne vijesti, stižu čestitkesa svih strana (Foto)

Sam naslov saopštenja Anice Lazić implicira dobre vijesti za sve, a detalje možete saznati u nastavku teksta. Iako ima 71 godinu, Lazić sada slavi 32. rođendan. Spekulisalo se da joj je dao ulogu u porodičnom projektu koji je ranije vodila njegova bivša supruga, a to je bivša supruga kasnije potvrdila medijima.

Na fotografiji prikazanoj ispod ovog teksta možete da vidite kako je ona iskoristila priliku da mu javno čestita rođendan na jedinstven način. Spomenula je koliko se sretno osjećala što je pored njega, što je mnoge navelo da se zapitaju da li par čeka dijete. Kada se pažljivije ispita situacija, neki pretpostavljaju da bi motivi  njen za ovu vezu mogao biti novac. Kakva je vaša lično mišljenje po tom pitanju? Vjerujete li da je ovo vođeno željom za novčanim profitom ili istinskom nemocijom?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Kao i na svak utemu mišljenje ljudi je uveliko podijeljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *