Kućna pomoćnica otkrila sve tajne Sekinog života iza zatvorenih vrata, 0vo niste mogli ni sanjati da rade: "Nisam prije pričaIa jer ko će mi vjerovati.." - komšije potvrdile
Breaking News

Kućna pomoćnica otkrila sve tajne Sekinog života iza zatvorenih vrata, 0vo niste mogli ni sanjati da rade: “Nisam prije pričaIa jer ko će mi vjerovati..” – komšije potvrdile

Moramo da kažemo kako su Seka i Veljko jedan od skladnijih bračnih parova sa estrad, oni imaju porodicu koja je daleko od javnosti, kupili su veliku vilu izdvojenu od svih i uživaju sa svoja dva sina. Na društvenim mrežama možemo da vidimo kako se oni jako dobro slažu, ali danas kako vidite prenosimo riječi njihove bivše kućne pomoćnice.

Ona je rekla da bi i ranije sve ovo ispričala za medije, ali je smatrala da joj niko neže vjerovati, jer je ona samo obična kućna p0moćnica a oni su zvijezde. Istakla je da su oni obični ljudi, da ne može više da sluša kako su oni I0ši, komšije su potvrdili navode koje je rekla.

Ona kaže da oni jako često njima daju slobodne dane i da sami obavljaju poslove po kući. Seka i Veljko su gurmani vole da kuhaju i tu se nikada uposleni ne miješaju, na nama je samo da malo počitimo po kući, a u tome nam i oni pomognu jako često, istakla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *