Š0k prizor ispred doma Mileta Kitića vrijednog pola miliona eura! Svi se pitaju kako je mogao da uradi ovako nešto (Foto)
Breaking News

Š0k prizor ispred doma Mileta Kitića vrijednog pola miliona eura! Svi se pitaju kako je mogao da uradi ovako nešto (Foto)

Veza između Marte i Mileta više je puta bila predmet medijskih natpisa i komentara širokih narodnih masa. Oni su opširno pisali o Miletovoj obitelji i njihovom zajedničkom prebivalištu. U pitanju je prostrana vila koja je procijenjena na značajnu vrijednost od oko 500.000 €. Nedavna saznanja pokazala su da je Mile  prenio vlasništvo nard cijelom neketninom na svoju suprugu Martu i njihovu kćer Elenu.
Unatoč tome što je u braku s Martom već nekoliko godina, Mile ne drži niti jedan dio imovine na svoje ime, čak ni jednu sobu. Mnogi pojedinci vjeruju da se javne osobe, uključujući slavne osobe i pjevače, ponašaju neprimjereno. Smatraju da ti ljudi uzimaju što god žele, neoprezno parkiraju automobile i na kraju karijere dobivaju državnu penziju.
Vjeruje se da dok ove javne osobe izbjegavaju poreze, druge ih uredno plaćaju. Dok neki pojedinci rade duge periode od 60 do 65 godina, javne osobe rade koliko god žele. Osim toga, dok neki pojedinci primaju minimalne mirovine, javne osobe primaju nacionalne mirovine od države. Zbog toga mnogi sumnjaju u pravednost takve prakse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *