Evo šta trebate uraditi svaku noć pola sata prije spavanja: Samo na taj način ćete spavati kao beba i probuditi ujutro odmorni
Breaking News

Evo šta trebate uraditi svaku noć pola sata prije spavanja: Samo na taj način ćete spavati kao beba i probuditi ujutro odmorni

Često smo čuli ljude koji se ale na takozvani zatvor, odnosno nedovoljno čišćenje crijeva. Iako su isprobavali razne načine, nisu uspjeli doći do trajnog riješenja. Ovaj problem često može da preraste u ozbiljnije probleme, koji ostavlja teške zdravstvene posljedice te se stoga preporučuje ne odustajati dok se ne nađe adekvatan modul za riješenje istog.

Prije nego se prepustimo bilo kakvim tabletama, za svaki zdravstveni problem treba pokušati pristupiti sa liječenjem na prirodnoj bazi. Riješenje za problem zatvora, je vjerovali ili ne džem. Pacijenti koji su imali problem sa zatvorom jesli su po kašiku dnevno džema što je riješilo njihov problem.

Hurme su takođe voće koje imaju širok spektar zdravstvenih prednosti, pa tako i u ovom slučaju. Po sastavu su multivitaminska tabela. Takođe savjeti za redovnu stolicu su: izbjegavajte kofein i mlijeko, pijte puno vode, jedite hranu sa više vlakana voće i povrće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *