Četiri mjeseca bio u k0mi, a šest sati je trajala operacija: Urasla dIaka ga umalo koštala živ0ta - obratite pažnju dobro
Breaking News

Četiri mjeseca bio u k0mi, a šest sati je trajala operacija: Urasla dIaka ga umalo koštala živ0ta – obratite pažnju dobro

Naime, kada pomenemo neke stvari koje se svakodnevno dešavaju i koje su olako shvaćene, ljudi nemaju pretjerane reakcije. Da smo istakli kako je jednom čovjeklu urasla dlaka, svi bi rekli, pa šta, to nije ništa opasno, ali kada kažemo da je zbog urasle dlake jedan čovjek bio u k0mi i morao na operaciju, onda se svi pitaju zašto?

Niti jedna stvar koja se desi vama na vašem tijelu nije nešto što trebate pustiti. Ukoliko imate problem sa urastanjem dlaka, što ima veliki postotak ljudi, potrebno je da jako pravilno i dobro njegujete svoju kožu i uklanjate dlake. Ukoliko dlaka uraste u površinu ona sama sebe izbaci kroz gn0j, stvori se bubuljica i onda s njom izađe dlaka.

Ukoliko se desi kao što se desilo ovom čovjeku da uraste duboko, ona se razvija raste, gn0j postaje veliki i onda sve to izlatzi u obliku velike kugle veličine jajeta na površinu. 0peracija tog je neizbiježna rana se mora očitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *