Ima 140 kilograma ali svi muškarci Iude za njom: Svaka dama htjela bi biti na njenom mjesu - uz 0vaj trik postaje prava b0ginja
Breaking News

Ima 140 kilograma ali svi muškarci Iude za njom: Svaka dama htjela bi biti na njenom mjesu – uz 0vaj trik postaje prava b0ginja

Kada pogledamo, sve žene danas ulazu jako puno novca da bi izgledale zgodno. Da li vi mislite da djevojka koja ima 140 kilograma kao Olivija ne može imati muškarca kojeg poželi? Mnogi to misle, ali je Olivija sada rekla da muškarcima na kraju krajeva izgled nije toliko bitan.

Ona kaže da je bitno da on vidik oliko imaš samopouzdanja, samopoštovanja, to je ključno,  izgled zavoli svakako kroz vrijeme koje provede sa tobom. Ona ima 140 kilograma nikad nije razmišljala da smrša,sebe smatra savršenom i zato ima svakog muškarca kojeg poželi.

 

Ona kaže da je bitno da imate pozitivan stav, da se smijete da ne mračite i oni će vas voljeti. Muškarci su jednostavni mi smo te koje komplikujemo i postavljamo neke standarde koji nisu potrebni. Ona je rekla da žene misle d amuškarci vole zgodno ,pa se zato daju treninzima i brojnim operacijama, a ona misli da muškarci vole dušu i zato nju muškarci žele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *