Raša me maItretira, a svi misle da mi je super: Goca Tržan otvorila dušu pa otkrila istinu o braku - "nekad mi je jeziivo s njim"
Breaking News

Raša me maItretira, a svi misle da mi je super: Goca Tržan otvorila dušu pa otkrila istinu o braku – “nekad mi je jeziivo s njim”

Svima je poznato da je Goca dugo sa svojim voljenim Rašom, oni su svoj odnos javno prikazivali bez imalo srama, radili su pred kamerama sve što rad ei inače, objavljviali to na svojim kanalima i skupljali preglede koji donose kako znamo novac. Naime, ona je pjevačcia dugi niz godina  akda je njen emotivni život trenutno u pitanju svi misle d aje tu sve na svom mjestu, ali ona je sada po prvi put progovorila  o tome kako je njen Raša zapravo maItretira?

Naime, ona je rekla da se on ponapa kao djed od 70 godina, da ga uvijek nešto boli, da sebi umišlja stvari. Kako kaže on je hip0h0ndar. Ujede ga komarac on sebi nađe dijagnozu. Odlazi u apoteku sam sebi propisuje i kupuje lijekove, to umije da bude pravo siIovanje m0zga, kako je istakla. Nije lahko s njim živjeti kao što to svi misle, ali je lijepo, volim ose pa ga zato trpim, još malo. – kroz smijeh je rekla ona na samom kraju izlaganja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *