Ako vam se začepi wc šolja uradite samo jednu stvar: Majstor vam više nikad neće trebati - "kako 0vo prije nisam znala..."
Breaking News

Ako vam se začepi wc šolja uradite samo jednu stvar: Majstor vam više nikad neće trebati – “kako 0vo prije nisam znala…”

Svi su bar jednom imali problem začepljenja wc šolje, što je jako neugodno ,a pored toga, košta puno da zovete majstore kako bi vam otklonili taj problem. Kako su društvene mreže počele da se sve više fokusiraju na neke trikov koji pomažu u svakodnevnom funkcionisanju i domaćinstvu, tako je jedan čovjek na svojim društvenim mrežama objavio sliku i napisao kako svako od nas može sam da riješi problem začepljenja wc šolje:

Kako vidite na fotografiji je sve jasno prikazano, uzmite provunu foliju i dobro oblijepite na površinu wc šolje, a potom rubove pričvrstite ljepilom. Kada ste to uradili pustite vodu u wc šolji i folija bi se trebala napuhati kao na fotografiji iznad teksta, a kako bi odčepili šolju potrebno je samo pritisnuti ponovo foliju prema unutrašnjosti wc šolje.

Ljudi su mu ostavljali pozitivne komentare, prema kojim se vidi da su probali trik i da radi. Vjerujemo da će vam ovo biti od koristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *