Bila je najzgodnija takmičarka u "ZG", a sad se skinula i pokazala sve: Muškarci gube dah, kakva b0mba (Foto)
Breaking News

Bila je najzgodnija takmičarka u “ZG”, a sad se skinula i pokazala sve: Muškarci gube dah, kakva b0mba (Foto)

Diana Mihajlović je neko ko je često dobijao pohvale na račun svog izgleda.  Mnogi su rekli da je ona jedna od najzgodnijih takmičarki popularnog takmičenja. Sada je objavila sliku sa bazena i mnogima pomutila razum.

Muškarci pogotovo nisu ravnodušni kada je to njeno izdanje u pitanju. Njene objave u zadnje vrijeme privlače razne reakcije, posebno bog toga što je u prov0kativnijim izdanjima. Pogledajte kako izgleda:

Ima onih koji imaju pozitivne komentare na ovave objave, dok ima onih koji nisu fan istih. Misle da na račun pr0vokativnih fotki žele da privuku pažnju i steknu nešto više popularnosti. Svjedoci smo da danas mnoge pjevačice, javne ličnosti žele na ovaj način da dođu do popularnosti.

To vidimo  po većini objava na društvenim mrežama, kao i spotovima koje sada prave. U spotovima su većinom u takvim izdanjima, zar ne? Naravno, postoje još one koje žele da slavu steknu na račun svog talenta,a  ne prov0kativnih fotki koje bilo ko može da napravi. Ima još mnogo kvalitetnih pjevača, pjesama kao i muzičkih spotova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *