Nekada tr0šna kuća, danas raskošna vila: Zavirite u dom Rade Manojlović u Četerežu za čije renoviranje je izdvojila brdo para (Foto)
Breaking News

Nekada tr0šna kuća, danas raskošna vila: Zavirite u dom Rade Manojlović u Četerežu za čije renoviranje je izdvojila brdo para (Foto)

Kada su javne osobe u pitanju, svako je došao iz različitih uslova na javnu scenu i svako se u toku svoje karijere pretvorio u drugačiju osobu. Rijetko ko je ostao isti, ali danas pričamo o jednoj pjevačici koja je zadržala sve ono što je imala i prije i koja gaji prije svega ljubav prema svom rodnom mjestu, prema svojim najmilijim koji još uvijek tamo žive.

Moramo da se prisjetimo kada je prije nekoliko godina bila posjeta kod Radmile na imanju, ona je tada imala jako puno životinja, njeni se bave tim poslom, uzgajaju životinje i bave se poljoprivredom, oduvijek. Ona se toga  nikada nije stidjela.

Moramo da kažemo kako je ona sredila sve u svom rodnom mjestu gdje živi njen otac. Pored stare kuće je napravila veliku kuću na dva sprata, a iza nje se nalazi kako piše u samom naslovu štala. Mnogi su je pohvalili zbog ovoga, a neki smatraju da prodaje maglu s ovom pričom, svako ima drugačije mišljenje:

Ovo je kuća koju je ona sredila i koja je prije njene popularnosti bila stara i tr0šna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *