Karleuša više ne izgleda isto, upr0pastiIa se: Napravila drastičnu promjenu na licu, fanovi u š0ku - sve ostavila bez teksta (Foto)
Breaking News

Karleuša više ne izgleda isto, upr0pastiIa se: Napravila drastičnu promjenu na licu, fanovi u š0ku – sve ostavila bez teksta (Foto)

Jelena je neko ko je uvijek na sebe skretao olako pažnju. Ona je svoju populanost odavno počela da gradi na društvenim mrežama, modna je ikona i o njojenom načinu oblačenja pišu čak i svijetski mediji. Ona je svijetska zvijezda kako za sebe kaže i nikada se nije osvrtala na komentare širokih narodnih masa, bez dlake na jeziku je iznosila svoje mišljenje, ulazila u suk0be sa jako uticajnim ljudima i zato je dobilanadimak “mala od skandaIa”.

Ona je poznata i kao neko kome je porodica na prvom mjestu ko ne da na svoje, iako je prije godinu dana došlo do razilaženja nje u Duška još uvijek se tačno ne zna da li su se razveli ili ne? Ona je sada poslije toliko vremena na društvene mreže postavila sliku koja je drugačija, privukla je opet pažnju na sebe:

Kako vidite ona je svoje obrve ofarbala u plavo, svi su  pisali kako joj ovo nije trebalo, kako se unazak1la.Koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *