Kažite nam vašu visinu i saznajte pravu istinu o vama: Evo ko ste vi zapravo, spremite se na iznenađenje (Foto)
Breaking News

Kažite nam vašu visinu i saznajte pravu istinu o vama: Evo ko ste vi zapravo, spremite se na iznenađenje (Foto)

Evo šta vaša visina govori o vama:

140-150 cm: Veoma ste pametna i uporna osoba.  Volite u tišini da razmišljate o svojim stavovima, pogledima. Radit ćete ono ispravno, čak i kada se drugi s vama ne slažu.

150-160: Vi ste veoma interesantan osoba. Imate poseban pogled na svijet. Kreativni i ste i imate  razne korisne i posebne ideje. Također ste i veoma emotivni.

160-170 cm: Veoma ste zanimljiva i uzbudljiva ličnost. Iskreni ste, pravedni i odgovorni.  Veoma ste zabavni i dobro prihvaćeni u društvu. Drugi vole da provode vrijeme sa vama. Veoma ste komunikativni i ta osobina vam donosi veliku prednost.

170- 180 cm: Vi ste veoma nezavisna osoba. Preuzimate odgovornost za ono što radite  i znate kako da ostanete jaki, snažni. Uporni ste i ne odustajete tako lako. Mnogima ste motivacija i dobar primjer. Samo tako nastavite.

180-190: Vi ste osoba koja voli avanture, doživljaje. Uvijek ste u nekom pokretu i ne možete biti pasivni.  Dobar ste prijatelj, uvijek ste tu za njih.  Drugi vole da budu u vašem društvu upravo zbog vaše ličnosti.

Više do 190 cm: Vi ste veoma osjećajna i dobra osoba. Volite pomagati drugima. Samo pazite, ne dozvolite da drugi iskoriste tu vašu dobrotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *