Ako ste ikada bacili stari bojler to vam je greška: Pogledajte šta je 0vaj čovjek napravio od njega - nevjerovatno (Video)
Breaking News

Ako ste ikada bacili stari bojler to vam je greška: Pogledajte šta je 0vaj čovjek napravio od njega – nevjerovatno (Video)

Kada renoviramo nase domove, vjerujem da svi bacaju stvari koje nisu ispravne i koje vise ne mogu da koriste, ali d astvari budu jos zanimljivije vecina ljudi baca stvari i koje su do tada koristili, koje su ispravne i u funkciji, samo zato sto zele da kupe nove stvari.

Da se nista ne treba bacati dokazao je i ovaj covjek koji je kako vidite u samom naslovu od jenog starog bojlera napravio savrsen rostilj. Mozete li zamisliti da se to moze napraviti? Vjerujem da ne mozete, ali na samom kraju teksta se nalazi video snimak na kome je covjek sve detaljno objasnio.

Ponekad bacamo kao sto vidite stvari i kupujemo novce, a ovakav rostilj kosta jako puno, ukoliko imate malo volje, pokvaren ili stari bojler koji vam ne treba, napravite sami svoj izum. Sve ce biti ljepse kada se stvari pocnu koristiti i iskoristavati, a ne bacati.Pogledajte video snimak koji smo pomenuli u nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *