Nakon 18 godina posjetili su istu plažu i uslikali se, ali nešto na slici nije u redu: Vidite li šta je čudno? (Foto)
Breaking News

Nakon 18 godina posjetili su istu plažu i uslikali se, ali nešto na slici nije u redu: Vidite li šta je čudno? (Foto)

Nakon 18 godina su posjetili istu plažu, ali nešto na slci nije uredu. Vidite li nešto čudno? Ova žena je prije 18 godian sa svoje tri djevojčice otišla na plažu. Uživale su i onda se slikale. 18 godina poslije odlučuju opet da odu na tu plažu i usput se slikaju.

Provele su zaista lijep dan na plaži. Znate da je sada popularno da se slikate na istim mjestima ili da tako isto pozirate kao na nekim starim slikama.  Tako je  i ova porodica uradila. Evo kako izgledaju poslije 18 godina, naglašavamo da su svi akteri isti:

Primjećujete li zbog čega je ova fotka postala tako komentarisana na društvenim mrežama?  Svi su primjetili nešto čudno kada su uporedili sliku od prije 18 godina i sadašnju. Tešk0 da bi kome to moglo promaći, zar ne?

Promjene se očigledno jesu desile, ali ova porodica se raduje i uživa u zajedničkim momentima baš kao prije. Isto kao što su uživali prije toliko godina na plaži,  uživaju i sada.  Slažete li se? Naravno kako to obično biva, nije trebalo puno vremena da slika izazove brojne komentare i reakcije, te da postane viralna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *