Samo sam pokupila torbicu i 0tišla - Zorica Brunclik konačno kazala istinu o Saši i Zvezdama Granda, ev0 šta joj je tražio
Breaking News

Samo sam pokupila torbicu i 0tišla – Zorica Brunclik konačno kazala istinu o Saši i Zvezdama Granda, ev0 šta joj je tražio

Svi dobro znamo da je Zorica Brunclik nekada bila u stolici žirija Zvezde Granda, a da je napustila takmičenje emisiju prije finala, dakle u sezoni 2014/2015.

Pisali su mediji tada kako se ona sukobila sa vlasnikom Granda, Sašom Popovićem, svakome je bilo čudno da je otišla emisiju prije finala, znali su da je nešto duboko tu bilo.

Rekla je Zorica da nije sa Sašom progovorila od tad, uzela je stvari i torbicu i krenula kući, kazala je da ne može raditi nešto iza čega ne može stati.

Dvije stvari su bile tu, prva je da je tražio od nje da ona kod kandidata osim pjevanja ocjenjuje i stajling, a Zorica je rekla kako nije kvalifikovana da radi takve stvari.

Drugu stvar koju je tražio bilo je da se ocijeni ponašanje na sceni, odnosno koreografija koju pripremi takmičar, a Zoria je rekla da ona ne umije ni sama da radi to, a kamoli da ocjenjuje, jer nije stručna.

Na kraju joj se nije svidjelo ni bacanje novčića, gdje bi novčić odredio koji će takmičar proći dalje, a koji ispasti ako budu imali isti broj glasova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *