Ona je sestra Duška Tošića, a Jelena joj je snajka - rijetko kad se u javnosti pokazuje, a crnka koja mami uzdahe muškaraca - ev0 kako izgleda
Breaking News

Ona je sestra Duška Tošića, a Jelena joj je snajka – rijetko kad se u javnosti pokazuje, a crnka koja mami uzdahe muškaraca – ev0 kako izgleda

Kad je riječ o fudbaleru i nekadašnjem reprezentativcu Srbije, Dušku Tošiću, za njega možemo reći da je mnogo privržen porodici.

Pogotovo je vezan za svoju seku katarinu. Mnogo zanimljiv javnosti Duško je i zbog toga što je u braku sa pop divom Jelenom Karleušom. Ne govori mnogo o privatnom životu fudbaler, ali je medijima uvijek bio zanimljiv, oni o njemu stvari mogu saznati preko objava koje postavlja njegova supruga na društvenim mrežama, konkretnije preko Instagrama.

Duško je iz sela Orlovat koje pripada općini Zrenjanin, njegovi roditelji nisu bili bogati, pa su morali da ga odvedu u internat radi neimaštine, on je baš iz teške socijalne situacije dodirnuo zvijezde.

Njegovi roditelji su bili baš siromašni, počeo je trenirati nogomet u Proleteru iz Zrenjanina, a sa 16 godina je potpisao ugovor sa OFK Beograd.

Duško je nakon toga prešao u Crvenu Zvezdu, a poslije se lansirao u Evropu, pa je stigao kasnije i do daleke Kine gdje je unovčio svoje dobre igre. On ima sestru Katarinu za koju je mnogo vezan, a evo kako ona izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *