Prijovićka je zbog njega bježala od kuće sa 15 godina: PoIicija je vraćala, on joj je bio prva ljubav - sada on progovorio o svemu, evo šta se tačno desiIo..
Breaking News

Prijovićka je zbog njega bježala od kuće sa 15 godina: PoIicija je vraćala, on joj je bio prva ljubav – sada on progovorio o svemu, evo šta se tačno desiIo..

Aleksandra je svima poznata po svom djevojčakom prezimenu Prijović, ona sada ima 26 godina i sina sa svojim voljenim suprugom Filipom. Ona je prije Filipa imala život, iako bi mnogi voljeli da je njen ljubavni život počeo upravo sa ovom vezom i da se tu završi zauvijek.

Ona je prije Filipa imala kao i svaka druga djevojka veze, a sada saznajemo kako vidite u samom naslovu da je sa 15 godina imala toliko veliku ljubav da je željela da ode od kuće kako bi bila samo s njim ,to se dešavalo većini djece u pubertetu kada se zaljubi.

Momira Jovanovića je željela prije FIlipa za svog muža ,imate prilike da vidite i kako on izgleda, ali sad se oboje smiju sigurno sovjim potezima. On je jednom rekao svoj komentar na sve to kada su ga mediji pitali: “bili smo jako mladi, a kako se to kaže mladost-  ludost.” – bile su jedine riječi. Pogledajte ko je on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *