On je sin Zorice Brunclik - malo ko zna za njegam, a sada je po prvi put u javnosti: Duga ofarbana kosa, nevjerovatno liči na pjevačicu (Foto)
Breaking News

On je sin Zorice Brunclik – malo ko zna za njegam, a sada je po prvi put u javnosti: Duga ofarbana kosa, nevjerovatno liči na pjevačicu (Foto)

Zorica Brunclik je nedavno dala izjavu kako sa kemišom planira da širi svoju porodicu, kako planiraju dijete, a moramo da naglasimo kako su šrioke narodne mase upoznate da ona ima tri kćerke (Miljanu, Mariju i Zlatu) i jednog sina koji se zove Đorđe.

Njenog sina toliko rijetko viđamo u javnosti da malo ko zapravo zna kako on izgleda. Možda nekada prođete pored njega a da ne znate d aje to zapravo sin od Zorice Brunclik. On ne voli medije, kako je Zorica jednom prilikom rekla i ne voli da se medijski eskponira:

Kako vidite iznad teksta, on je neko ko ima dužu kosu koju farba, pišu ljudi u komentarima, a mnogi su istakl ida on jako puno liči na pjevačicu ,da su skoro kao preslikani. Ona je Đorđa dobila u braku sa harmonikašem Zoranom Tubićem, a on nosi prezime od oca, što je normalan slijed dešavanja.

Kako vidite krasi ih jednak širok osmijeh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *