Sada uživa u Iuksuzu, a prije braka sa Popovićem nije imala šta da jede: Tužna ispovijest Suzane "frižider mi je bio prazan.."
Breaking News

Sada uživa u Iuksuzu, a prije braka sa Popovićem nije imala šta da jede: Tužna ispovijest Suzane “frižider mi je bio prazan..”

Suzana Jovanović je bivša pjevačica koja je nedavno izdala album i obnovila na neki način blago svoju karijeru. Mnogi kažu da ona ima bolje voklane sposobnosti od većine pjevačicak oje su idalje na sceni, ali Suzana je žena gospođa, ona ima drugih poslova kojima se bavi, svi znamo kolik onovca imaju i nije joj “nužda” da ide po koncertima, klubovima i kafanama da zaradi. Ona uživa u svakom trenu svog života, uživa u Iuksuzu, ali kakav je njen život bio prije nego se udala za bogataša, Sašu?

Ona je rekla kako je prije svog Saleta imala jako l0š život, tačnije nije imala financijsku sigurnost. Sada Sale kako ona kaže radi i za nju i za djecu, ali prije njega se znala nći u situaciji da ima samo 20 dinara u svom dzepu i prazan frižider, ali je nije sram0ta kako kaže to iznijeti jer je to njen život i njena realnost. U nastavku prenosimo ispovijest koju smo preuzeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *