Isplivala prepiska Filipa Cara: "Prije bih oženio Divnu DNK nego Aleksandru.." - riječi koje je napisao su je dotukIe, auu (Foto)
Breaking News

Isplivala prepiska Filipa Cara: “Prije bih oženio Divnu DNK nego Aleksandru..” – riječi koje je napisao su je dotukIe, auu (Foto)

Svi znamo da su Alex i Filip Car već bili u vezi u predhodnim sezonama, ali ove sezone su ponovo okušali ljubav i navodno zaljubili se najviše ikad. On je nju pred samo finale vjerio što je sve iznenadilo. Ono što joj mnogi ne mogu oprostiti je prevara koju je uradila Dejanu i to sa istom osobom sa kojom ga je prevarila žena Dalila naon pet godina braka.

Kako vidite i kako možete da pričitate iznad teksta se nalazi jedna prepiska koja je objavljena i u kojoj je Car ponizio Alex po mišljenju mnogih, navodno nikada je ne bi oženio jer je vidio šta mu je sve radila iza leđa. Da imaju dosta neprijatelja, pojasnio je Car na svom profilu objavio prepisku i napisao kako svi moraju malo više da vode računa kada žele da mu nešto podvale jer on ne piše ekavicom:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *