Medicinska sestra od umora zaspaIa u frizerskom salonu: Frizerka je odmah primjetila njene patike i krišom uslikala - nikog nije ostavilo ravnodušnim
Breaking News

Medicinska sestra od umora zaspaIa u frizerskom salonu: Frizerka je odmah primjetila njene patike i krišom uslikala – nikog nije ostavilo ravnodušnim

Ashley Bolling je žena o kojoj se piše i o kojoj treba da se piše. Naime, ona ima svoj privatni frizerski salon, ali kako kažu sve mušterije koje dolaze, nikada nije voljela das e ponaša kao šef, ona radi zajedno sa svojim uposlenicima i jako je prijatna. Uvijek ih ponudi kafom i ponaša se ljubazno prema svima.Sada su svi prenijeli jednu priču koja je zanimljiva javnosti.

U njen salon je došla jedna mlađa žena, rekla je da je medicinska sestrica i da ide s posla, a Ashley je gledala u nju jako dugo, kako kaže, vidjela je u njoj majku, suprugu koja ima dosta obaveza a pored toga svaki dan prelazi dosta kilometara sa svojim patikama koje su bile un1štene od hodanja da spasi druge živote.

Ona je još i zaspala u toku šišanja, pa joj je Ashley Bolling uradila i dodatnu frizuru nekoliko tretmana za njegu, a za sam kraj je rekla da je to njena nagrada što je tako vrijedna, nije željela da joj naplati sve to, što je jako lijep gest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *