"Sada ću vam reći kakva je moja majka, Brena je daleko od onog..": Prvo oglašavanje sina Stefana nakon tri godine (Foto)
Breaking News

“Sada ću vam reći kakva je moja majka, Brena je daleko od onog..”: Prvo oglašavanje sina Stefana nakon tri godine (Foto)

Jedna od najpoznatijih porodica u Srbiji je porodica Živojinović, a u posljednje vrijeme je bilo dosta priča oko starijeg sina Stefana koji je u jednom momentu svog života krenuo majčinim stopama, ali se on veoma brzo i povukao iz toga posla. Dosta se toga promijenilo kada je Brena objavila jedan detalj iz života preko društvenih mreža i koji je pokazao kakav je to njen 0dnos sa Stefanom, a da se tu nije promijenilo ništa na gore.

U pitanju je jedan mali gest sa Stefanove strane koji je pokazao da je ljubav između njih dvoje ista, te je Stefan svojoj majci kupio mali poklon i termosku za kafu, ali je ipak bilo veoma bitno šta se nalazi na spoljašnoj strani poklona.

Tu je pisalo: “Za najbolju mamu, a recept je mnogo strljenja, marljivosti, p0žrtvovanosti i teškog rada”, pisalo je na termosku.  Uz sve to se moglo vidjeti da je sve kako treba između Lepe Brene i Stefana, samo da se Stefan osamostalio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *