Nekad čuvao koze, nije imao šta jesti, a danas se kupa u parama: 0vako je Đani živio u prošlosti - izašao iz podruma, živa sir0tinja
Breaking News

Nekad čuvao koze, nije imao šta jesti, a danas se kupa u parama: 0vako je Đani živio u prošlosti – izašao iz podruma, živa sir0tinja

Radiša Trajković Đani je poznati folk pjevač, za koga se u posljednjih par godina veže i sinonim ”No Đani no party”. U prevodu nema dobrog provoda bez njega. On i njegova supruga su često kukali u zadnje vrijeme kako nije uredu što se pjevačima ne dozvoljavaju nastupi te da jedva preživljavaju.

Oni u svom vlasništvu imaju veliki stan u Beogradu, i još dvije kuće u vlasništvu pa nam to zvuči malo ironično. Đaniju nisu uvijek cvjetale ruže kao sada, te se sjeća dana iz svog djetinstva kada se jedva preživljavalo.

Otac mu je bio vozač autobusa, a majka ga je tjerala da čuva ovce. Đani kaže kako su mu to bili najteži dani koji su ga ubijali u pojam, dok su sva druga djeca mogla da se igraju on je morao da čuva ovce i jarad. Čuvala ih je Đanijeva baba koja je stalno postila, pa su svaki utorak, i petak za doručak imali posni grah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *