Tajna Ane Bekute konačno otkrivena: 0n je otac njenog sina i više neće da šuti - "cijeli život se stidim, a ona je kriva.."
Breaking News

Tajna Ane Bekute konačno otkrivena: 0n je otac njenog sina i više neće da šuti – “cijeli život se stidim, a ona je kriva..”

Kao što u samom naslovu vidite prošle je 40 godina ali istina uvijek izađe na vidjelo, kako se to kaže. Poslije 40 godina došlo je do otkrivanja tajne Ane Bekute, poznate pjevačice i muškaraca sa kojim je dobila dijete, sina Igora Polica.

Kako mediji prenose muškarac s kojim ima dijete je prošao jedan pravi pa.kao od svog života. Izvor koji se obratio medijima je rekao kako je sjedio sa Igorovim ocem i kako mu je on rekao da je njegova cijela porodica bila protiv Ane, te da su čak željeli da ub.iju i nju i dijete, jer je ona navodno ostala u drugom stanju prije nego su oni imali ozvaničenu i stabilnu vezu.

Istakao je kako Anu smatra lavicom, ženom herojem a sebe kukavicom, jer nije mogao da se izbori sa porodicom. Rekao je kako je Ana bila i ostala njegova jedina ljubav te da se takva žena upozna samo jednom. Uvijek će žaliti što je dozvolio porodici da sve to un1šti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *