"Muškarac ženi treba da obezbijedi stan, novi automobil i Roleks, sve drugo su laži i manipulacije" - Voditeljka ne prestaje da iznenađuje
Breaking News

“Muškarac ženi treba da obezbijedi stan, novi automobil i Roleks, sve drugo su laži i manipulacije” – Voditeljka ne prestaje da iznenađuje

Jovana je ponovo digla prašinu komentara svojom izjavom. Ona smatra da svaki čovjek treba ženi da kupi roleks, stan u centru Beograda ,dobar automobil, svakoj ženi koja svom mužu ili čovjeku s kojim je u vezi rodi dijete.

On kako kaže Jovana treba da osigura tu ženu. Voditeljicu Ljiljanu Stanišić je zanimalo da Jovana odgovori na pitanje, šta ako taj čovjek nema visoka primanja? Jovana je rekla ne mora to biti roleks, ali mora da da sve od sebe da je obezbijedi, stambeno i da joj kupi automobil, sve što je u njegovoj moći.

Voditeljica je dodala da je možda nekim ženama lijepo sa svojim muževima bez ičegh, a Jovana je bila jasna, kako kaže, danas sutra kad muž umree ,žena ostaje na uIici. Stanišićka je dodala da će naslijditi vjerovatno muževi imovinu, dok je Jovana rekla da ne vjeruje u to jer se često umiješaju članovi porodice i sve ode u drugu stranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *