“Došla je sva p0derana i u starim patikama pa rekla: Ja nemam para..": Saša Popović je 0vu našu pjevačicu digao sa dna - danas ima miIione
Breaking News

“Došla je sva p0derana i u starim patikama pa rekla: Ja nemam para..”: Saša Popović je 0vu našu pjevačicu digao sa dna – danas ima miIione

Indira Radić je sada izgradila svoju karijeru ima brojne hitove i svima je draga i poznata pjevačica. Ona sada ima dosta novca, ali kako stvari stoje da joj 1996. godine nije pomoć pružio Saša Popović, ona nikada ne bi mogla doći do ovoga što sada ima i što sada jeste.

Ona jeste 1995. godine snimala nekoliko pjesama sa Južnim vetrom, i poslije njih sama nekoliko, ali je toliko uložila u sve to da je ostala prosto bez ijednog dinara. Saša je rekao kako je on nju upoznao i prije nego je tražila pomoć na turneji u Švajcarskoj.

On je istakao da se sjeća dobro dana kada je ona došla u patikama i rekla da nema para, da joj treba pomoć. Pitala je tada arogantno “jel možete da mi pružite pomoć ako ne možete doviđenja” – rekao joj je da može da dođe početkom septembra, prenosi Saša. On je sve ovo pričao u njenom prisustvu u emisiji granda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *