Evo ko je sestra od Duška Tošića, atraktivna crnka koja mami uzdahe: Rijetko je pokazuje javnosti, pogledajte kako izgleda (Foto)
Breaking News

Evo ko je sestra od Duška Tošića, atraktivna crnka koja mami uzdahe: Rijetko je pokazuje javnosti, pogledajte kako izgleda (Foto)

Duško Tošić je sada medijski praćen, što zbog karijere koju je izgradio, što zbog braka sa Jelenom Karleušom. Niko pored Jelene ne može ostati pošteđen od strane medija, jer ona svakodnevno skreće pažnju na sebe samim tim oni komentarišu i Duška. On je čovjek koji je izrastao iz jednog dječaka koji je živio u selu po imenu Orlovat, a kako znamo njegovi su bili u jako l0šoj materijalnoj situaciji, pa su Duška morali na tri godine da daju u internat.

Moramo da kažemo kako je Duško jako mlad počeo da trenita fudbal, bio je talenat. On je neko ko je sam sa dna dotakao zvijezde. On je oduvijek proed svoje porodice, Jelene i dvije kćerke, veliku pozornost predavao svojoj matičnoj porodici, ponajviše od kako su prije nekoliko godina on i njegova voljena sestra ostali bez oca. On ne može zamisliti život bez  majke Nikolete i sestre Katarine.

Katarina mu je oduvijek veliki oslonac, a pogledajte u nastavku kako ona izgleda, mami uzdahe savršena crnka:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @katarinatp81

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *