Popila sam 200 tableta za dan poslije i ab0rtira.la 19 puta: Skandalozno priznanje Maje Marinković - auu kakva si odvratna..
Breaking News

Popila sam 200 tableta za dan poslije i ab0rtira.la 19 puta: Skandalozno priznanje Maje Marinković – auu kakva si odvratna..

Kako stvari stoje Maja je sada još više pokopala sebe, jer je ušla u odnos sa zvezdaonm ,tačnije ona je prvo imala dnose s njim, a oni nisu još jasno definisali da li su u vezi ili ne, samo su tu, u šteku kako kaže zvezdan. Anđela je van sebe zbog svega, ali je njoj prema mišljenju širokih narodnih masa Maja donijela veliku životnu lekciju i pomogla joj da se vrati bar malo na pravi put.

Moramo da prenesmo kako su svi pisal ida je navodno Zvezdan taj koji je pričao da nikada ne bi bio u vezi sa djevojokm koju su mnogi probali, a onda su objavili video snimak kada je Anita tražila od produkcije tabletu za dan poslije, jer je imala rizične odnose sa Zolom.

Svi su napali na nju, a Maja je ustala i rekla kako je ona popila preko 200 tih tableta i kako znači da je imala najmanje onda 19 ab.rtusa. Odrone, pisali su u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *