Nakon 13 godina braka Biljana Tipsarević objavom iz porodičnog doma svima sIomila srce: "Pogledajte šta mi je muž uradio" - suze liju
Breaking News

Nakon 13 godina braka Biljana Tipsarević objavom iz porodičnog doma svima sIomila srce: “Pogledajte šta mi je muž uradio” – suze liju

Svi smo imali prilike jedno vrijeme da dosta čitamo o odnosu između Biljane i Jovana.Kako su i tada mediji prenosili prije 13 godina njih dvoje su donijeli odluku da svoju emotivnu vezu koja je bila po svim kriterijima savršena krunišu brakom, tako su stali na ludi kamen i poslije gradili porodicu.

Godinama se nije pisalo  o njima, ali u zadnje vrijeme se dosta stavlja pdo znak pitanja dosta toga: da li oni imaju idalje dobar odnos? Da li su pred razvod? i slično. Povodom ovih spekulacija kako medija tako i širokih narodnih asa se nije niti jendo od njih oglasilo, ali ona je sada svim onim koji ih vole i podržavaju sIomila srce objavom:

Kako vidite izazvala je suze na lice ljudima, pokazala je šta je ljubav i možemo da kažemo kako je ova objava dokaz da je njihov brak u savršenom redu i da su spekulacije neizbježne ukoliko ste javna ličnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *