Rijetko ko zna da je jedna od najljepših Čolinih balada nastala od jako trag.ične i istinite priče: Da se naježiš (Foto)
Breaking News

Rijetko ko zna da je jedna od najljepših Čolinih balada nastala od jako trag.ične i istinite priče: Da se naježiš (Foto)

Kada je u pitanju ovaj veliki pjevač, a kao što u samom naslovu vidite radi se o Č0li, on iza seb eima veliki broj pjesama, ali jedna od njih je posebna na svoj način a malo ko zna priču o toj pjesmi. Naime, kako se to kaze na estradnom nebu među njima kolegama pjevačcia, svaka njihova pjesma krije neku priču, bar je tako prije bilo dok nisu postale popularne ove današnje komercijalne pjesme koje nemaju historije i nemaju odliku da ce se slušati i poslije 20 godina.

Pjesma po imenu ona spava je njegova velika i jedna od najljepših balada a napisana je po istinitoj priči jedne djevojke po imenu Milica Kostić koja je da bi spasila svoju nev1nost sk0čila sa 11 sprata Rubinove KuIe. Ona je samim tim što je za očekivati zadobila te’će tijeIesne p0v’rede i na kraju krajeva i p0dIegla. Da li ste vi znali za ovu emotivnu priču po kojoj je pisana pjesam ona spava?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *