Živi u ogromnoj vili, a iza nje štaIa: 0va poznata pjevačica drži živinu, isplivali svi detalji - "pa čega da se stidim.."
Breaking News

Živi u ogromnoj vili, a iza nje štaIa: 0va poznata pjevačica drži živinu, isplivali svi detalji – “pa čega da se stidim..”

Moramo da kazemo kako je estradna scena pala u ocima ljudi poslije situacije oko k0r0ne. Imali smo prilike da godinama gledamo kako oni prave velike proslave, kako izdaju pjesme, kako zive u luksuznim vilama i nose samo orginalnu odjecu ,a onda kada je došla k0r0na, svi su počeli da kukaju. Ne mozemo reći baš svi, čast izuzetcima, jer ih je jako malo. Estradni umjetnici su čak dobili i pomoć od drzave u tri ili čak i više navrata, što im ništa nije pomoglo.

Danas pričamo o Radi koja nije kukala niti u jednom trenu, ona kaze da je navikla na sve vrste primanja i da nikada sebi ne bi dozvolila da kuka pred ljudima koji nisu mogli i imali prilike da na laksi način kao što su pjevači imali zarade. Ona je odvela tv ekipu na selo gdje i danas zivi njen otac. Ona je rekla da su iza velikih bijelih zidina neke lijepen stvari, onda su mediji shvatili da je tamo stoka. Ona je rekla da drzi živinu i da nema čega da se stidi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *