U SecondHand trgovini sam kupila sako - a kad sam ga kui donijela, pronašla sam u džepu poruku - krv u žilama mi se sledila kad sam je pročitala
Breaking News

U SecondHand trgovini sam kupila sako – a kad sam ga kui donijela, pronašla sam u džepu poruku – krv u žilama mi se sledila kad sam je pročitala

Nešto što je svim ljudima na svijetu potrebno je svakako odjeća, koja nam služi da naše tijelo štitimo odnosno da sakrijemo intimne dijelove tijela.

Sigurnije se često osjećamo u određenoj odjeći. Ipak, danas je sve pohlepnija modns industrija, kad je odjeća u pitanju bitno je biti u trendu, a to je vrlo skup “sport”.

Danas smo odlučili da pišemo malo o prodavnicama korištene odjeće, tzv. Second Hand prodavnicama.

Ekonomska kriza je u svijetu, pa ljudi gledaju šta je najpovoljnije po njih.

Upravo u Second Hand prodavnicama se može pronaći veliki broj kvalitetne odjeće, koja je poprilično jeftinija. Ono što biste vi trebali učiniti je da nakon što kupite robu u takvoj prodavnici odmah dobro operete i ispeglate.

Jedna žena nije bila zadovoljna zbog onoga što je našla u Second Hand radnji.

Iako je kupila crveni sako i iako je mislila da je pogodila, ona je pronašla poruku u džepu koja ju je maksimalno šokirala. Nije mogla da vjeruje svojim očima šta je pronašla.

Ona je pročitala poruku koja je glasila ŽELIM DA ME POKOPAŠ U OVOM KOMPLETU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *