Kakva vam je stoIica, takvo vam je zdravIje: PogIed na stolicu može da otkrije kakve pr0bIeme sa zdravIjem imate - odmah provjerite
Breaking News

Kakva vam je stoIica, takvo vam je zdravIje: PogIed na stolicu može da otkrije kakve pr0bIeme sa zdravIjem imate – odmah provjerite

Koliko puta moramo da ponovimo, kako je naše tijelo programirano da nam za svaku promijenu u njemu pošalje određen signal. Ne postoji b0Iest na ovom svijetu koja vam se pojavi a da prije vaše tijelo nije davalo vama up0z0ravajuce signale. Morate slušati šta vam tijelo govori i biti pazljivi s njim, u suprotnom vas to moze skupo k0štati zdravlja.

Naime, ukoliko vidite da se u vašoj stolici nalaze tragovi kr’vi, nemojte da se vadite na hemr0ide, što moze da bude a i ne mora. Najpravilniji postupak je da odete na pregled kod doktora i da vam on da dijagnozu. Ukoliko imate dijareju, morate je na vrijeme zaustaviti, da ne traje duze od 2 dana, jer to nije zdravo za debelo crijevo.

Moramo da kazemo da ona proizilazi iz dehidracije ili začina ,neke hrane koje vaše tijelo do tada nije jelo i varilo, ili mu ovog puta nije odgovaralo, pa je došlo do određene reakcije i čišćenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *