Ne ženite se ni slučajno: 0vo su tri najgore horoskopske kombinacije koje nikada neće uspjeti u braku
Breaking News

Ne ženite se ni slučajno: 0vo su tri najgore horoskopske kombinacije koje nikada neće uspjeti u braku

Vjerujemo da jako mnogo vas vjeruje u zvijezde, te da se drže toga šta nam kaže horoskop. Iako se u nekim slučajevima ispostavi totalna suprotnost, postoji ona izreka koja kaže ”Zvijezde ne lažu” pa ako ste vi od onih koji u to vjeruje, nastavite čitati ovaj članak i saznajte koje tri kombinacije po mišljenju astrologa nikada neće opstati u braku.

Ovan i Rak: To su dva totalno različita znaka, ovan je direktan i konkretan i hoće sve sada i odmah, jer smatra da svaku životnu šansu treba iskoristit jer vrijeme ne stoji. Rakovi su s druge strane preosjetljiva i emotivna bića da bi razumile tu grubu stranu ovna.

Bik i Strijelac: Ova kombinacija na prvi pogled djeluje savršeno. Ali savršeno samo kada je u pitanju prijateljski odnos, strijelac je i suviše slobodnog duha a kod bika nikada neće pronaći sigurnu luku za koju bi se mogao vezati.

Blizanci i Djevica: Ova kombinacija nema izgleda ni u prijateljskom odnosu jer su isuviše različiti. Rutina blizanaca često izluđuje djevice koje na svoj spor način odrađuju stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *