Na preskupi Jadran zaboravite, ljetovanje 0vdje je bagateIa: Kafa košta 0.60 eura, ručak u restoranu 6 eura, a tek plaže da vidite - rezervišite na vrijeme
Breaking News

Na preskupi Jadran zaboravite, ljetovanje 0vdje je bagateIa: Kafa košta 0.60 eura, ručak u restoranu 6 eura, a tek plaže da vidite – rezervišite na vrijeme

Kada je u pitanju planiranje ljetovanja, svi se fokusiraju na prostor Jadrana, Turske ili Grčke, ali kako su sada mediji prenijeli, ljetovanje mozete da organizujete za dosta manje novca i u Bugarskoj. Kako saznajemo za hotele i smiještaj od 2 ili 3 zvjezdice potrebno vam je oko 150 e ,dok naravno onaj sa pet zvjezdica košta skuplje, a iznos je oko 500 e.

Mozda ako ne idete u smaom jeku sezone smiještaj mozete naći i po duplo manjoj cijeni od goe navedene, sve je do vas. Pored jeftinijeg smiještaja, ima tu pozitivnu crtu da im je hrana ali i piće jako jeftino, pa kao što smo naveli kafa moze da košta oko 0.6 centi, dok im je hljeb 0.5 centi, što je dosta jeftinije u odnosu na prvobitno navedene zemlje gdje ljudi uglavnom ljetuju.

U Bugarskoj svakodnevno mozete da ručate i večerate po restoranima i opet ćete potrošiti dosta manje novca, a više informacija se nalazi u samom nastavku ovog teksta, ukoliko ste zainteresovani informišite se:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *