Vjerovali ili ne, ovdje spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu glumca, sir0tinjski, propali drveni krevet - zar je moguće da su najljepše žene ovdje dolazile?
Breaking News

Vjerovali ili ne, ovdje spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu glumca, sir0tinjski, propali drveni krevet – zar je moguće da su najljepše žene ovdje dolazile?

Svi mi znamo da su poznati tu da nam prikažu svoj život onako kako oni žele. Oninaravno uvijek prikažu najbolje odživota, ali sve u svemu svako od njih živi sasvim obični život, što nam je sada dokazao i pokazao poznati glumac koji ne želi da glumi neko prikazuje svaki dan realističnu sliku svog života.

On je sigurno neko ko jako dobro zarađuje i ko može sebi priuštiti svašta ali on snima svaki dan kako kuha, kako izgleda njegova kuhinja, a sada je po prvi put pokazao svima kako izgleda njegova spavaća soba, ljudi su pisali da je sir0tinjska i ne vjeruju da su najljepše žene dolazile u ovaj krevet. Kako vidite na fotografiji to je obični mali drveni krevet sa madracem, da li može jednostavnije?

Na njemu su pas i mačka njegovi najbolji prijatelji koji vode očigledno glavnu riječ sada u spavaćoj, ali kako stvari stoje njemu to ni malo ne smeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *